Despre noi

ISTORIA NOASTRĂ

2011 este anul apariției Clubului ARTIST care la început a fost orientat către formarea artistică a copiilor cu cursuri de dans, canto grup și individual.

Însa cu timpul cursurile au fost adaptate atât pentru adolescenți cât și pentru adulți.

Scopul principal al clubului este FORMAREA COMPLETĂ ARTISTICĂ a cursanților.

De aceea, întotdeauna cursul de canto va fi însoțit de mișcare scenică, coregrafie și teatru, iar cele de instrument muzical de teoria muzicii. Din 2018 Clubul ARTIST a devenit partener oficial exclusiv în Prahova al Atelierului de Voce și Muzică by Loredana Groza și este autorizat să ofere cursuri de TEHNICĂ VOCALĂ COMPLETĂ.

Calea către performanță implică munca de echipă, informații de calitate, o atmosferă plăcută și un îndrumător bine pregătit, orientat către cursant.

Profesorii noștri sunt tineri, entuziaști, familiarizați cu cele mai noi metode de predare, permanent interesați să se perfecționeze și dornici să dăruiască cu multa dragoste ceea ce ei știu tuturor celor care aleg să urmeze cursurile noastre.

Amprenta noastră, a Clubului ARTIST, este  cea a veseliei și ne place să spunem că “ne jucam și cântăm” într-o manieră total non-formală, fapt care nu împiedică rezultatele să apară.

Astfel, ne bucurăm de recunoașteri și aprecieri în toată țara, dar mai ales de aprecierea și dragostea cursanților noștri.

REUȘITELE NOASTRE

PALMARES

400 premii la concursuri și festivaluri naționale și internaționale și peste 100 de spectacole în țară

APARIȚII TV ȘI RADIO

Antena 1, Antena Stars, Pro TV, TVR 2, Național TV, Nașul TV, Prahova TV, Favorit TV, Prahova FM

RECUNOAȘTERE

Acordăm Diplome de absolvire la finalul fiecărui an de studiu

OPORTUNITĂȚI

Avem frecvent colaborări cu artiști cunoscuți din România

CVT

Tehnică Vocală Completă

A fost introdusă în țară la inițiativa Loredanei Groza și a Luciei Ciobotaru în cadrul Atelierului de Voce și Muzică by Loredana Groza din București.





PROFESORII NOȘTRI

TESTIMONIALE

Profesionalism, seriozitate, amintiri și experiențe de neuitat cu profesori minunați = cel mai tare club unde te simți ARTIST de poveste.

Andreea Nicoleta Popescu

Copii minunați, profesori dedicați, spectacole deosebite, multă veselie și prietenie! Toată admirația mea pentru Clubul Artist!

Alexandra Veronica Stroe